Friday, July 13, 2012

done with PENUMBUK !

lahai lame sgt x update blog skg ni.. malas ! 

last friday aku mntak jumpe kau dan kau sanggup.. aku speachless time 2..bengong , kaku dan blurr !

kau pegang tangan aku dan kau tye aku sayang kau lg ke tidak ?
ade x soklan yang logik sikit faiz ? aku tw aku silap jwb..aku ckp tak sayang 
kau , tapi aku tw kau bole agk kn jwpan aku yang betul..
kau beli durian n kite mkn samesame .. kau , aku , tyrah n jojo.. *great moment !
kau layan aku mcm aku kekasih hati kau lg .. :')

akibat geram sgt dgn kau , aku tumbuk muka kau , pipi belah kanan.
yes ! done !
puas hati aku..:D

Thursday, May 24, 2012

| twitter |

tetibe kau muncul dan follow twitter aku kan ?
ape pasal anneir ? ayoyoyo

siap ber'sweetheart' bagai dgn aku...haisshhh !
mnx tlg pada anda stay away dr hdup aku..
please ?

yes ! aku mmg rindu kau.. dan aku xtw bile aku mampu tok padamkn rindu aku pd kau tp walau mcmmne pn aku tetap aku cube
get it ?

please , please and please ...
xtw laa same ade kau sje ckp cm sweet bagai ngn aku sbb kau nk *menganjing
 nk bgtw aku yg kau da BAHGIA sdgkn aku tetap rindukn kau setiap saat..

aku terpakse b'bahasa kasar dgn kau sbb aku xmau kau tw yg aku still mimpikn kau dlm setiap tidur aku..
aku nk kau tw yg aku KUAT walaupn aku kehilangan kau dlm hidup aku... 
aku nk kau faham dan x ganggu hidup aku lagi...

Sunday, May 20, 2012

Teluk Chempedak

hew hew hew*
praktikal kemaman dan kiteorang g jenjalan kat teluk chempedak

anyway best jugak ler !
klu da chance lagik nk pegi lagi...
spe ler yg nak bwk lps ni kan ?
 hohohoho

pegi sne xkuakn duet pun..
sume owg support !
mkn kiteorang kawan die yg support !
KOBEL ABE 

kawan kau laa mohd faiz !
tengah layan2 lagu ngn music angle 2 tetibe teringatkan kau !
haisssshh perasaan yg pling aku benci 
2 ler egtkn kau ~
 
sejaoh mne pun aku pegi kau aku akan egt setiap mse..
xkire laa kt mne-mne pn n bile2 mse pun.. 
sakit tanggung rse ni haa tp nk wt cmne aku terpakse tanggung sengsorang...














 


Thursday, May 10, 2012

phone call dari KAU ~

call aku dan ckp kau rindu aku ?
sng kau ckp kn ?

walaupun aku rse bnde yg same tp x bmksud aku happy ble dgr kau ckp cm2 tp aku rse mcm menyampah sgt

aku rse kau mmg seorang lelaki yg tsgt HIPOKRIT
100 % da bubah ...

pliss laa paiz jgn bg HARAPAN PALSU kau 2 lgik kt aku
aku da x larat da nk tanggung sume ni...

kengkadang aku benci ngn dri aku sndri
sbb aku keep missing u everyday ...

kengkadang smpai aku rse aku xsmpat nk pk psl bnde laen
asik egtkn kau je..

kengkadang aku rse aku nk bnuh kau tw x?
bia kau xde dlm dnia ni dan aku akn stop rindu kau

kengkadang aku bosan ngn action aku tiap2 hri
tgk muka buku kau.. tgk ape yg kau post kt kekasih hati kau
*sumpah terase ble kau post lagu bagi kt die

dan aku sedar hingga kini aku masih sendiri..
melayan hati yang lara..
menyeka air mata setiap malam..
mengingat kembali janji janji manis kau
mengimbau kenangan bersama..




Thursday, May 3, 2012

title yang tetap sama seperti sebelum ni ~K.A.U~

happy bile tgk kau bhgie !
mcm gumbira sgt kau skg kn ?
tersenyum riang holidays kat pulau
aku jz harap kau egtkn kembali kenangan kte bersame kt pulau tu

sriously aku ckp aku mmg rindu kau dan aku rindu nk luangkan mse bersame dgn kau..

bile bukak fb fake aku xde bnde laen aku tgk melaenkn profile kau dgn perempuan 2...

kau wt dp fb pic kau kua dgn die dan die wt dp fb pic die kua ngn kau...

yes ! totally u make me jelous
well done n u did it well my dear..

dan tok pengetahuan kau aku mmg rindu kau dan every second aku egtkn kau...
kalau kau xegtkn aku even one second pun aku x kesa..
2 hak kau dan xmungkin kau egtkn aku sbb kau da bhgie dgn die kn..

die mmg mampu bhgiekn kau tp bkn aku kn ?
sbb aku ad prinsip hdup aku sndri dan aku xkn jadik hipokrit tok memuaskan hti org laen...

ye jz 1 bnde yg aku egtkn dri aku ALLAH sntiase ad bersama org yg sabar ..

semoga kesabaran aku slme ni akan terbalas dgn bnde yg aku x pena sngke sbb kau da cukup buat aku gila...

dan sbab kau air mate aku byk mengalir ..
terima kasih bebanyak sbb dgn perbuatan kau ni byk mengajar aku..

*belajar menerima takdir
*belajar bersabar
*tahu aku sebenarnya seorang yang kuat
 
 

Monday, April 30, 2012

FINALS K.A.U PULAU PERHENTIAN

Hari ni da 3 paper habis dijwb oleh kami Batch 6 
Kejururawatan Medikal Surgikal 6 , English dan Anatomi dan Fisiologi

Alhamdullillah ley jwb tp btul k sala xtw laa kn ?
HAHA... plissss puan be nice with me  :D


Psl kau plak aku tw kau da blik sni Kuala Terengganu
dr mane aku tw ?
HAHA cm biase laa stalk twitter member kau IMRAN SALLEH

haha cm xde kjew sgt aku ni kn ?
housemate kau trun sni n hldays kt PULAU PERHENTIAN 

tmpt yg kite pena pegi same same dlu kn ?
and olmost 1year da kte pegi sane 

~22 MEI hingga 23 MEI 2011

byk sgt kenangan antare kite kn ?
semoga kau egt laa MEMORIES kite kt PULAU PERHENTIAN 2 kay !
 sbb aku tak kn pena LUPA pd kenangan kite .... :)

smlm tetibe aku rse t'egt sgt kt kau
rindu sgt2 nk dgr suare kau
klau PERASAAN ni aku bole cabut & buang 2 laa the 1st thing yg aku akn buat 

agk lame da kite xcntct lgsg kn ?
ye myb kau bz dgn DIE 
aku paam :D
 
selamat bercuti mohd faiz :)

*th2 kau bwk die dtg sni skli kn ?
HAHA cm mengarut tp x mustahil pn kn ?

#oke xnk ckp lagik , nnt saket & nnt :'(

GADIS ITU

Aku melihat gadis itu
Teguh hatinya
Kental jiwanya
Saat cinta tersungkur
Dia masih berdiri
Dan berlari

Aku melihat gadis itu

Menyibukkan diri
Setiap inci minit tertawa
Ceritanya adalah bahagia
Isi sendanya gembira
Namun...
Masih aku memerhatikannya
Disitu juga ada titis-titis air mata
Merintih parut duka rindukan cinta
Tak mudah tuk lupakan semua
Sulit berpura tanpa kekasih dijiwa
Segalanya masih biasa

Aku tahu...

Dia tak terdaya lalui semua ini
Aku tahu....
Jiwanya telah disihir cinta
Aku tahu...
Dia juga tahu
Hatinya masih cinta

Aku....

Tak mampu seperti dirinya
Tidak ada kekuatan
Jika cinta pergi
Biarkanlah aku mati
Nanti....
Sekali lagi
Aku akan hidup kembali
Bangkit mencari cinta yang pernah lari
Ku pasak kekal dihati
Demi cinta selamanya
Pasti bersama

Friday, April 27, 2012

menumpang kasih

menumpang kasih ? tulaa yg jdik pd aku skg...bhahaha
*almaklum laa xckup kasih syg..HAHA

sory pd kau eyna sbb aku hnye menumpang kasih bf kau hafiq azlin
aku xde lgsg niat xbaek cm nk rampas die dr idp kau 

izinkn die ade ngn aku mse aku rse aku xmmpu nk berdiri & melangkah
izinkn die bsme ngn aku tok bg spport die kt aku

jz percaya kt aku yg aku xkn ambik die dr idp kau
aku xkan ggu kebahagian kau dgn die...

die hnye tmpt persinggahan aku utk menumpang kasih
sumpah xde niat nk rampas die dr kau

hafiq azlin ...

thnx tok spprt yg awk bg kt sy..
awk sntiase ade tok sy mse sy down sgt2..
thnx tok perhatian awk pd sy slme ni...
skrg2nye sy xrse sy sendirian tok adapt dgaan idp ni

 

 
 

TERIMA KASIH , gracias

actually aku nk ucpkn bebyk terima kasih pd kau sbb kau bg aku rse kesakitan ni...
insyaallah klau TUHAN uji aku dgn bnde2 yg aku rse aku xmmpu tnggung slme ni aku lebey kuat dan lebey tabah...

ye mngkin byk hikmah yg TUHAN nk tnjuk pd aku dsblik ujian yg DIA bg kt aku ni kn...
aku jz prlu b a +ve thinker....*hpeflly soon :)


aku hnye mmpu bdoa agr jodoh aku lebey baek dr kau
smge die bole bimbing aku k jln ALLAH....*insyaallah amin.....

aku xsure klau ni entry yg last aku story sal kau n mention sal kau sbb aku xtw ape yg hati aku akn rse slps ni :)
#aku hnye bhrp aku xkn or jrg ckp sal kau lg lps ni...

terima kasih skli lg mohd faiz utk KESAKITAN yg kau bg kt aku ni...
kau buat aku rse aku seorang yg kuat :)

Thursday, April 26, 2012

helper OSCE , twitter , final

1stly story kali ni adlh aku jdik helper tok OSCE adk2 jnior aku...
not bad laa..agk best sbb kite xkn rse bedebor sgt ble kite yg kne OSCE nnt
*OSCE - ujian prktkl bg NURSES

aku mdpt watak CIK SULAILA BINTI ENDUT
budak2 2 kne agkt aku dr bed ke krusi...
klu ikt cre yg btul xsusa pn

mcm2 rgam bebudak 2...haishhh!
pcah prut aku glakkn dowg...
hahahha

#OSCE 2 blgsg pd 23 april 2012


mlm ni aku on twitter n aku tgk dp twitter kau da bubah
xde lgik da pic aku kau wt dp dlw..
bgs laa xlaa aku rse cm ****

da lme aku xtgk twtter kau tp tetibe rse nk tgk mlm ni
thts mean kau msih actve tweet laa kn...
tp aku tgk xde tweet yg kau post tbru..

nmpnye kau mmg btul2 da bhgie laa skg kn ?
tahniah sbb kau mmg da bjye MELUKAKAN hati dan perasaan aku
kredit tok kau...

nx week lak aku da final 1 week
wah mmg struggle gle laa...schedule pack gle..

mmg mnjdik gle laa tok seketika kn ?
hope ley wt ngn baek laa tok final sem4 ni...
hahaha xsgke da nk msk sem 5 kn?

xlme da nk grad ...
hopeflly xde laa sngkut pape nnt.....

amin...

Saturday, April 21, 2012

happy birthday ~

ehh ! ~
hari ni bufday kau kn ?
*haha knon wt2 xegt

anyway 'epy bfday' laa broo... 
maybe this year kau xtggu lg wish dr aku kn ?
almaklum laa kau da ad die..

actually td aku ad call cik tyra
sje nk bgtw die hri ni bfday kau ~~

cik tyra bgtw aku wish klu aku rse nk wish..
jz wish the smple thng yg kau bole tw aku egt kau lg..

ummm xpe laa ..
aku rse tak perlu kut sbb kau da lupe aku so wtpe aku nk egt kau lgik kn ?
xbbaloi pn merugikan lgik ad laa..

xpe laa cukup aku wish kt sni jew bfday kau..
one day klu kau tw sal blog aku ni aka diary hati aku kau bole bce laa yg aku still wish bfdy kau..
and kau pn bole bce almost kt diary hati kau ni story sal kau kn?
bodohnye aku mnjdik pencinta yang setia..*bhahaha

xtw laa knpe kn ttibe aku egtkn kau mlm ni...
smpai skg xley tdow kau tw x?

so tok legakn sket hati aku ni aku tulis laa entry ni..
at least lepas ni aku bole tdur dgn aman..

klu aku story sal kau mmg smpai esk pn xhbs...
aku jz nk kau tw yg aku mmg sayangkan kau lgik n 4 ur imformation every second hidup aku ingatan aku kt kau xpena padam walau cmne pn aku try

betul laa ape kau ckp aku mmg x bole lupekan kau wlau cmne pn aku try..
tp xpe laa better aku jz pndamkan pe yg aku rse ni..
no need to tell u bout wht i'm feel..

kengkadang kalau rindu sgt aku stalk laa fb kau 2..
tok tgk kebahagiaan kau dengan die..
HAHA

oke laa aku mmg xmampu nk ubah pape lgik da..
bnde da jdik kn so life must go on mcm kau buat skg
bhgie dgn 'orang baru'

#happy birthday mohd faiz..

Friday, April 20, 2012

MENYEPI

Lame da xupdate blog ..
huh ! almaklum laa kebelakangan ni agk bz ngn stdy..
assgmnt belambak n clss anjak smpai 5.30 ptg..
penat 2 mmg penat tp nk wt cmne ni laa life sowg pelajar kan?

byk sgt masalah yg dtg dlm hdup aku skg..berbagai bagai smpai xt'tanggung..

dlm stiap entry aku msti ad sal die kn ?
sket rse sayang owg yg xde dsisi kte..
xtw nk xplain mcm mne..

yg aku ley simpulkan adlh die mmg bubah 100%
laen sgt2 dgn owg yg aku knl dlu

bersayang sayang kt fb..
post lagu kt wall awex kau..
*antara PERUBAHAN ketara psl kau

tme ngn aku dlu xde pn kau buat bnde2 cm ni..
klu post 2 jrg sgt laa bersayanh sayang cm kau buat skg..

klu lagu lak yg aku egt kau pena tuju 1 lagu je kt aku
*love u like a love song -selena gomez

nmpk sgt kau byk bubah kn ?
xpela skg jz aku perlu kautkan lgik hati aku tok adapt sume ni..

wlaupn kau xde da dlm idp aku tp aku still ad family n kengkawan aku yg xpena letey bg support kt aku


thnx 2 u guys !<3

Sunday, April 15, 2012

BOTAK !

AKU RINDU KAU !
sumpah tak tipu langsung


botak oh botak !
mane kau ?
menghilang dengan sekelip mata je kn?
 huh! 


aku rindu kau sangat sangat botak !

Friday, April 13, 2012

tak mampu nak MENIPU lagi

aku rindu kau gendut!
puck !  im really missing u !
lame da xdgr suare kau
lame da xdgr kau gelak
lame da kau x ejek2 aku..


'mr brad pitt'
bodohnye aku kn?
sayang kau
tunggu kau
bagi peluang kt kau...

bosan laa hidup ni kalau tiap2 mse egtkn kau
cm xde bende laen yg aku bole egt..

*aku sendiri fedup dengan diri aku sendri

Monday, April 9, 2012

kau + dia

kau da syg die kn ?
da terikat ngn fmly die yg bg tnggungjwb jge die ?

hbs aq ? kau cmpak cm2 jew..
kau ltak maruah aq kt kaki kau jew kn?

sng sgt kau ckp kau da syg die kn ? 
so tht means kau mmg sng sgt nk lpekn aq dlm idp kau kn ?

aq xnk pkse kau tglkn die dlw sbb aq rse ksian kt pmpn 2..
die skit ?
HAHA...
aq lak xdpt pape wlaupn aq ksiankn pmpn 2 kn?
yg aq dpt jz saket..
saket yg aq xtw ble ley ilg...

sumpah ni lah saat pling getir tok aq lalui dlm idp aq..
saat yg aq rse aq xmmpu nk brdri.. xmmpu nk mlngkah..

kau ckp aq xbsgguh2 nk kau stay ngn aq ?
tw sbb pew ?
sbb aq ksian kt mkwe kau 2..
sbb die saket..
sbb 2 aq xnk pkse kau wt kp2sn wt lstly cmni jdik..

xpelaa..aq kne redha wlau pew pn jdik kn ?
tme fate yg TUHAN ttpkn tok aq..

Sunday, April 8, 2012

PERGILAH WAHAI CINTA



* sukar untuk melepaskan cinta pergi begitu sahaja...

mereka yang tidak merasa tidak akan tahu rasa ditinggalkan begitu sahaja...

#hanya kesabaran yang mampu dititipkan dalam hati...

Saturday, April 7, 2012

YA ALLAH YA TUHANKU

ya ALLAH amatlah besar dugaan yg KAU berikan kpdku ini...
ssungguhnya amat sukar bagiku untuk menghadapinya..

KAU lindungilah aku dengan kesabaran yg tinggi dan kau kuatkanlah
semangat dan hatiku...

KAU lupuskanlah ingatan aku terhadapnya ya ALLAH..
KAU tenangkanlah hatiku ini ya ALLAH..

KAU permudahkanlah aku untuk melupakannya..
Kau permudahkanlah aku untuk membuang segala memori aku bersamanya..

KAU yang Maha Berkuasa dan Maha Mengetahui yang terbaik untuk hambaMU..

*amin.......

Wednesday, April 4, 2012

P.A.S.R.A.H

ya ALLAH ya TUHANKU kau kuatkanlah hati hambaMU ini...
sesungguhnya aku hambaMU yang lemah..

sy da knl da 'sayang' awk..
chantek , xcm sy *hodoh

bodoh kn sy ? tgk fb awk tp da tw bnde 2 akn wt sy sket hti..
bodoh kn sy ? syg awk tp at the end awk wt cmni kt sy
bodoh kn sy ? bg awk chance wlaupn awk da lukekn hti sy
bodoh kn sy ? sbb msih bhrap ngn syg awk 2 yg da lme mti tok sy..

# i'm feel so stupiiiddd 

kli ni sy mst tol2 kne jdik kuat..
lpskn awk pergi ..

sy xmow jdik org yg bodoh yg msih menunggu awk  !


Tuesday, April 3, 2012

hanya sampai disini

menyesal..
2 jew yg sy ley ckp..
menyesal kenal awk , menyesal sayang awk , menyesal bercinta ngn awk , n menyesal tgk wall fb awk ptg td..
ciap ber ' sayang' lg ngn die kn?
wah ! sgt bhgie..
tme kaseh tok sglenye slme kte knl..
thnx 4 da sweet moment ...
byk bnde yg kte llui sme2 kn ?
susa sng yg pena kte adapt dlw..


tp sy bjnji pd dri sy yg sy akn ushe wlau cmne pn tok mlpekn awk..
wlau cmne pn cre sy aq cbe .. :)
hti sy da tttp tok awk...
mngkin kte xde jdoh kn ?
tp klau awk jdoh yg Tuhan ttpkn tok sy wlaucmnepn sy tlak mst xley kn ?
sket syg owg yg xpndai nk apriciate kte..


sy xmow tgk lg mke awk n sy xnk amk tw lgsg sal awk..
bia laa awk pegi brsme angin yg bwk cinte awk kt sy dlw..
*sy mrelakn awk pegi tok kli ni..

doakn sy dpt some1 yg tw nk hrgai sy dr awk kay !
*sy nk rmove pic awk dri blog sy..
bye2 chenta hti ....




Saturday, March 31, 2012

e.v.e.r.y.w.h.e.r.e

everywhere ad memori kite ..
sy xley nk lri mne sbb di stiap plusuk negeri terengganu n negeri kelantan kite ad kenangan
kenangan yg sgt indah !
*sukar utk diungkap..

xmampu nk lpe sme bnde 2..
pd luaran mmg nmpk sy kuat kn ?
dlm hti ni xde spe2 pn tw..
rse chenta , syg , benci , menyampah n etc bcmpur baur !
seksenye rse syg someone yg da xdew dpn mte kite..
yg xdew tok tmnkn mse sdey n epy kite..
xdew tok dgr sgle prob kite..
tp sy ttp kne redha kn sbb TUHAN tw pew yg tbaek tok hambaNYA..

Wednesday, March 28, 2012

STRONG !

 kuat !
haruss lha kne lbey kuat kn ?
xmauu jtuh gedebek lggiii !
*jatuh tersungkur macam dulu
x snggup da..
xsggp nk berendam air mte lg.. xtw ley k x tgk awk bhgie dsmping owg laen tp bkn sy !
papepn sy ttp doakn kebahagian awk ! :)
sy HARUS kuat !
ssungguhnya TUHAN xkn mberi ujian kpd hambaNYA jika DIA tw hambaNYA x mmpu nk mghdpinye kn ?
ujian yg brat hnye dbrikn kpd hambaNYA yg kuat !
#cm sy skg ! :D
kuatkah? klu xkuat pn jz strong laa..

~ act rindu awk sgt2 ! xmmpu nk mnipu ...

Monday, March 26, 2012

engkau !

hey u bitch !
toksah nk nmpk kau sangat2 baek n suci lha vavi !
HIPOKRITAS !
konon tak nak heboh psl argument ni kat org laen pdhal kau yg sibok jaje sal cte ni !
fine laa pompuan klau kau nk org nmpk kau 2 mnsie suci yg tak pena wt salah !
kwn kau skg kwn yg pena kau ktuk dlu
well done dear ! :)
kpd kwn kau 2 slmat bkwn laa dgn org yg HIPOKRIT cm die 2 okey ?
*gudluck !

Friday, March 23, 2012

E.N.D.I.N.G

okey !

sye da kne btl2 bljr lpekn awk ! xde lg da chance .. sy bg chance tp awk x appriciate lgsg kn ? so its over here !
lupe + forget = you !

Thursday, March 15, 2012

one week , seminggu , next week , minggu depan

semalam awk call sy "brad pitt"
tpu lha klu x EXCITED kn ? HAHA
sy ckp jgn cntct sy lg tp awk still nk cntct kn ? *dlm hti sntiase nk die call..bhahaha
awk ckp awk still syg sy n awk xkn lpe sy !
n sy mnx awk tglkn die tok sy..bhahaha..*jaat pngai aq nih..
1 week sy bg tok awk tgl die..ni jew chance yg sy bg tok awk ubh slh awk..
tgk laa pe yg akn jd nx week..
WAITING !

Friday, March 9, 2012

p.e.r.l.u.k.a.h ?.?

perlukah kamu berbuat sebegitu ??
haish !
xprlu sbut blik bnde yg da jdik 2 !
aq da syp so mg syp laa..
toksah nk tnjuk gong ngt ! *owg ganu kate 
ad otax tp xley pk..
toksah nk nmpk slh owg laen laa klu kte 2 pngai xbtl ..

*manusia mmg x prfect n aq pn tw aq ad slh tp mg pn da slh gk !*
so xpluw nk wt H.O.T S.T.U.F.F sgt laa
ckp laen wt laen !
BONGOK !
# xpsl2 aq dpt dose pree

Tuesday, March 6, 2012

hati idak keteruan

kengkadang ada kengkadang tak ada ! hati yang resah terubat bila dapat text dari kamu 'mr brad pitt' ! tapi bila kamu menghilang hati kembali resah ! besar bebenor kuasa kamu 2 ha !
sampai mampu buat aku meroyan aka eklampsia ( medical term ).. udah udah laa wahai hati ! jangan laa kamu berharap..berhenti berharap ye ? mampukah ? huh ! jangan ditanya mampu ke idak .. yang penting buat dulu .. ok i'll try .. dah berpuluh puluh kali aku dengar i'll try i'll try tapi tak try ugak ! apa ke gila laa aku ni !    * hilang pertimbangan diri *

Monday, March 5, 2012

K.A.M.U Y.A.N.G P.O.Y.O

manusia kan ?
bebagai perangai ha !
dulu bukan main pegang AL QURAN dalam surau dan letak DP kat muka buku
sekarang DP dah bertukar..
girlfriend sedang memeluk leher kamu
haish ! tak ada niat nak menyibok pun kan just kita ni sebagai manusia tak perlu sangat sangat laa nak jadi HIPOKRIT dan POYO macam mamat ni !
*tetibe emo * :D
tak laa perasan aku ni baik sangat just advice yang boleh kita ambil kat sini 
" jangan hipokrit dan poyo sangat "
nampak baik , surau tak penah tinggal tapi buat macam tu..
bukan laa nak pikir kolot sangat tapi amaattt tidak sesuai laa dia dengan personaliti dulu dengan apa yang dia buat sekarang kan ?
# aku pun bukan baik sangat tapi untuk pengajaran semua #
* semoga ALLAH SWT membuka pintu hatinya untuk kembali seperti dahulu *
AMIN

Sunday, March 4, 2012

g.i.g.i.k.u U.N.B.L.O.C.K k.a.m.u

gigi oh gigi kenapa kau sakit ?
pliss sayang tak mau sakit sakit macam ni..
tak tahan sangat dah ni..
pliss my teeth be nice with me ... can u??
can right ?

dan 'mr brad pitt' saya tak tahu kenapa saya da unblock awak kat muka buku tu..
saya sendiri confused dengan kepala otak saya ni
sekali tak nak awak ganggu saya lagi sekali rindu awak dan tak lepaskan awak 
haishh !
saya tahu saya tak mampu lupakan awak tapi saya tahu saya ni pun bengong sangat sangat sekarang ni...
act saya tak mampu nak tipu diri saya sendiri..
pinjam muka buka ' cik aretin '  dan tengok post awak yang terbaru !
haishhh ! sumpah penat buat macam tu hari hari !
macam tak ada kerja lain kan ?

M.E.L.U.P.A.K.A.N

saya nak belajar lupakan awak dah !
gudbye kenangan ! byebye memori !
i want to be a strongest gurl ever laa.. saya tetap kena belajar lupakan awak walau sesukar mana pun !
berhenti berharap pada chenta kamu .......


Saturday, March 3, 2012

saya kehilangan ♥ saya

kamu telah membawa pergi hati saya 'mr brad pitt'
jauh dari tempat asal yang sepatutnya ♥ berada !
kamu ambil ♥ saya dan larikan jauh jauh..
saya tak mampu nak kejar lagi..
saya amat merindukan kamu !
rasa rindu yang sudah tak dapat ditahan..
u'r my love 'mr brad pitt'
saya tak tahu saya mampu atau tak untuk lupakan awak dan terima orang lain dalam hidup saya 
♥ saya hanya untuk awak !

Tuesday, February 28, 2012

L.E.B.A.M.M.A.T.A.K.U

tidak terungkap kesedihan dihatiku !
sedih ketika hati mengingatimu !
tiada kata yang boleh diungkap untuk menjelaskan rasa ini ! 
hanya yang mengalami tahu bagaimana rasa itu !
kamu , kamu , dan kamu lagi !
tiada yang lain !
pedih , sakit , merana , gila , itu rasa pada ketika ini !
terima kasih !


Friday, February 24, 2012

mid sem dah menghampiri

exm da dkt tp mud ngn stdy lgsg xdew.. egtkn awk ! 2 jew xcse sy...xhbs2 kn..bosan laa hdup klu xhbs2 mngenangkan awk !

Thursday, February 23, 2012

bout u again !

'mr brad pitt' ! kamu amatttttt jahat ! 
olmost 2 bln kte xcm dlu2.. byk yg sy bljr dr ujian yg TUHAN bg kt kte ni..
1stly bljr tok tme awk bkn milik sy lg n bljr tok lpekn awk !
xsusa n xsng kn ? tp sy akn try !
i'll try my best 2 4get u !
n olmost sbln kte DECLAIRE clsh kn? blog sy ni byk ngn cte sal awk jep ! xdew sal laen...xpe laa klu sy da ley lpekn awk myb xdew lg da cte sal awk kt wall blog sy ni.. !
myb cte sal my new bf lak.. !
haha..tp xtw laa blew kn sbb awk sntiase ad dlm hti sy !

Saturday, February 18, 2012

K.E.N.A.N.G.A.N bersamu S.A.Y.A.N.G

mr brad pitt ! td sy g butik LEVIS at kota bharu wif my bro n my sista in law ... egt lg x awk ngn sy pena g kt butik 2 tme kte cpl dluw2 ... haish ! ! rse laen sgt msk butik 2..dluw sy pena g ngn awk ! tp skg x lg..n bnde 2 mngkin xkn jd lg... hurm ! nk menitis airmate yg da lme mnhan rndu pd awk ni..! kte usha2 bju kt bwh dluw lps 2 sy tman awk usha bjuw kt tgkt ats lak.. awk tye mne yg ssuai tok awk ! bnde yg pling sy ske ! :D

tp kte xbli pn kn ?? haha..ober jew lbey..lst2 kte msk JEFFERSON ... awk bli bjuw kt c2..
rindu awk ' mr brad pitt ' !

Friday, February 17, 2012

^ lets talk bout SKELETON ^

SKELETON means TULANG ... manusia dewasa mempunyai 206 tulang dan dibahagikan kepada 2 iaitu axial skeleton dan appendicular skeleton .. axial skeleton mempunyai 80 tulang dan appendicular skeleton mempunyai 126 tulang ! aku agak excited belajar pasal tulang ni.. almaklum laa tulang akan ada proses degenerative kalau kita meningkat usia nanti.. so u ols jaga tulang yang korang ada tu elok elok sebelum tulang anda menjadi OSTEOPOROSIS sebelum sampai masa !












it's ur SKELETON ! pic yang diambil dalam lab collage teknologi bestari 

take u'r time ' mr brad pitt '

berharap sangat awak akan buat keputusan yang betul ' mr brad pitt ' !
saya berikan awak peluang untuk awak ubah apa yang patut.. saya tahu awak dalam keadaan yang tersepit sekarang.. tp saya juga perlu jawapan yang muktamad dari awak.. ! hopefully awak takkan MENGECEWAKAN saya untuk kali kedua.. ! saya akan tetap sabar MENUNGGU jawapan dari awak ! tak kira jawapan yang akan awak berikan positif or negatif bagi saya.. saya akan menerima dengan hati yang terbuka.. jika awak benar-benar sayangkan saya awak akan USAHA ! rindu awak ' mr brad pitt ' !

Tuesday, February 14, 2012

~air mata mr brad pitt MENITIS~

mr brad pitt ! kamu menangis..sy amaattt xpercaye laa syg ! soal hati yg tidak pernah ad penghujung kn..kdg2 ltey sgt nk pk tp tetap kne pk gk..slme 4 taon sy knl awk ni laa 1st tme awk MENANGIS .. mmg tharu sgt2 mr brad pitt ! 

Saturday, February 11, 2012

K.E.B.O.S.A.N.A.N

kunyah twisties , layan PERASAAN !  bosan laa idp sesowang..! klu dlu ad gk manusia yg nak gdow ngn aq..skg xdew lg da..yg ad jz cik lavender n atin yg xbosan2 lyn pngai aq ni... owg yg sllu ad ngn aq dlu xdew da skg ni..yg ad skg jz 2 owg mkck tue ni ! thnx u ols sbb sntiase ad bsme2 MISS YAYA NADIA ni..

Friday, February 10, 2012

video


lagu ni ! mengingatkan sy kt awk laa mr brad pitt..awk pena bg lagu ni kt sy kn?
tme BERCINTA dulu2..haha...:D
I LOVE U LIKE A LOVE SONG BABY !
 more than that laa syg..
tp da ttapkn jodoh kte cmpai kt cni jew kn..so sy tme pew jew ketentuanNYA..
tme ngn reda..wlaupn hti SAKIT !

~ mr brAd pItt ~

kamu tlh mngambil htiku 4taon yg lalu..haish!btpe mnisnye ksah cnte kte pd wk2 2..
biase laa prmulaan pcntaan amattttt laa sweet !
xcse yg awk bg kt sy amaatttt laa mnyktkn hti..
sy ley jd pnlis nvel yg bjye ngn cte2 awk 2..tp wlau cmne pn sayang sy pd awk ttp ad..4taon kte bsme kn?bkn 1 jngke mse yg kjp..pngai awk sy da knl n pngai sy pn awk da knl..
thnx sayang tok pngalaman yg amaattt phit ni..
xtw laa blew hti ni nk tbke tok llaki laen..ceett ! susa 2..
shafizal fatihah binti anuar musadad  
brusaha cri smeone yg ley ilgkn bsn hti sy ni..tp bkn smudh itu tok sy tme llaki laen...susa nk cri sme cm awk !
tggu awk ??
oh no ! mngkin TIDAK sayang.. doakn die pnjg umo n setia laa bsme ngn die xkre susa or sng kay..
jge laa die cm awk pnh jge sy dlw..
wlaupn awk wt sme ni ngn tpkse tp IKHLASlah hti awk 2 kay..
sy rse nk sgt knl ngn gurl 2 tp sy xkuat nk tye awk sal die..
semoga bahagia sayang !

♥miss yaya nadia♥




empunya blog ni ~miss yaya nadia~
actually aq xske ngn pgglan YAYA 2 dlw tme skola tp skg nme 2 yg fmous!haha
nme 2 cm gdiks cket kn..hihi
nthing spcial bout me.aq stdent nurse yg akn tmt stdy dlm staon stgh lg..INSYAALLAH
xlme da 2..klu ad rzeki aq bcte2 nk kjew kt saudi..sbb gji byk kt sne..haha
aq agk tksub ngn $$$$ tp xlaa cmpai utg owg tok bli brg2 kay..mama i xskew ank2 die wt kjew cm2...
g sne tok ubt atku yg lara ni..haha.JIWANG !
almaklum laa kn at aq tgh kecewe thp gban skg nim..haish!egtkn pns cmpai k ptg tp ujn di tghari..
tp aq msih mmpu lg tsyum !
bljr tok mlpekn die adlh prkre yg sgt sukar..4taon bsme tp akirnye mbwe idp msing..
tp aq pcye dsblik ape yg blaku smstnye ad hkmah..:D
ALLAH tu maha adil n maha penyayang....DIA tahu pew yg tbaek tok hambaNYA

♥  u ols ♥